Her kan du oprette din profil! - Felterne markeret med stjerne skal udfyldes! - Husk et klikke på "Opret gratis profil nederst på siden, når du er færdig.

Din mailadresse: Når du har oprettet din profil vil du modtage en email med et aktiveringslink. Denne mail kan godt havne i dit spamfilter.
Hvis du ikke straks modtager emailen kan den være i dit SPAM-filter, det sker desværre af og til.
Derfor vil det være en god idé, når du modtager aktiveringsmailen, at tilføje Logen som Kontaktperson med mailadressen mail@mg.logen.dk i dit mailprogram. Desuden kan du tilføje mail@mg.logen.dk som Sikker afsender.

Profiltekst: Du kan skrive en profiltekst nu, men du kan også vente, til du kender Logen lidt bedre. Skriv f.eks. lidt om dig selv, hvad kan du lide at lave, har du hjemmeboende børn eller hvad du nu selv synes du vil fortælle. Skriv evt. også lidt om hvorfor du melder dig ind i Logen og hvad du håber at kunne få ud af dit medlemskab.

Profilbillede: Efter du er oprettet som medlem kan du vælge "Indstillinger" og dér lægge dit billede ind. Har du ikke et profilbillede er det svært at skrive Logepost til dig f.eks. efter et arrangement. Det er lettere at genkende et billede end at huske et profilnavn ! Desuden får du en velkomstgave på 20 kr, som indsættes på din Logekonto, når dit billede er godkendt - og ja, man får kun 20 kr første gang man får godkendt sit profilbillede :-)

Profilnavn: Helst dit eget navn(hvis det er ledigt), f.eks. Jens Hansen. Ellers noget der starter med dit fornavn, f.eks. Jens H. Det er rigtig upraktisk for alle, hvis du hedder noget helt andet. Når du kommer til et arrangement, vil dit "deltagernavn" være dit profilnavn. Og kalder Jens Hansen sig for "Smart fyr" - så er det ikke så smart :-)


*Profilnavn(max. 30 tegn): Gerne dit eget navn eller noget der starter med dit fornavn.
*Password(Mindst 4 og højst 15 bogstaver eller tal):
*Password igen(Mindst 4 og højst 15 bogstaver eller tal):
Når du klikker på "Opret gratis profil" nederst på siden bliver der med det samme sendt en email til din mailadresse. I mailen er der et link, du skal klikke på for at aktivere din profil. Du kan ikke logge ind før du har aktiveret din profil. Derfor er det meget vigtigt, at din mailadresse skrives helt rigtigt herunder, ellers har du ikke mulighed for at aktivere din profil.
*Email:(skjult for andre)
*Email igen:(den samme)
*Fornavn:(skjult for andre)
*Efternavn:(skjult for andre)
*Fødselsdag:(skjult for andre, men alder vises) *Dag: *Måned: *År:
*Køn:
*Postnr:
*By(bor i eller nærmeste by på listen):
*Landsdel(bor i eller nærmeste landsdel på listen):

*Aldersgrupper - Jeg vil gerne deltage sammen med andre i følgende aldersgrupper - og jeg er selv indenfor de aldersgrupper jeg vælger. Vælg mindst én - det er dog en rigtig god idé at vælge flere, bl.a. de tilstødende aldersgrupper, så får du flere arrangementer og Logeklubber tilbudt:
OBS: Hver aldersgruppe fungerer som en seperat mailliste, så vælger du f.eks. kun Regnbue Logen, får du ikke mails fra f.eks. Rød Loge, selvom Rød Loge er indenfor Regnbue Logens aldersgruppe. Så vælg gerne ALLE aldersgrupper - du kan altid vælge fra senere.
18-39 år Grøn Loge 18-49 år Grøn/Gul Loge 37-49 år Gul Loge 37-61 år Gul/Orange Loge 46-61 år Orange Loge
46-74 år Orange/Rød Loge 54-74 år Rød Loge 54-89 år Rød/Blå Loge 66-89 år Blå Loge 18-89 år Regnbue Loge

*Områder - Jeg vil gerne deltage sammen med andre fra følgende områder. vælg mindst én, men gerne flere:
OBS: Du kan både vælge landsdele og byer(med over ca. 10000 indbyggere)!
Du skal mindst vælge din egen by og din egen landsdel for at få mails og kunne se de arrangementer og Logeklubber, der er i dit område. Det er en rigtig god ide også at vælge de tilstødende byer(evt. landsdele) også. Så får du flere arrangementer og Logeklubber tilbudt.
OBS: Hver landsdel og hver by fungerer som en seperat mailliste, så vælger du f.eks. kun Østsjælland, får du ikke mails fra f.eks. Københavns mailliste, selvom København ligger i Østsjælland. Så husk at vælge både Østsjælland OG København, hvis du bor i København.
OBS-OBS: Der er flest arrangementer og Logeklubber i Kbh./Østsjælland Så bor du IKKE i Kbh./Østsjælland, så prøv alligevel at krydse Kbh./Østsjælland af, så kan du se eksempler på hvad der foregår dér. Du kan altid ændre det igen.
LANDSDELE:
Østsjælland Sydsjælland Nordsjælland Vestsjælland Midtsjælland Fyn Lolland
Falster Bornholm Nordjylland Østjylland Sydjylland Vestjylland Midtjylland
BYER - i alfabetisk orden:
Brønderslev Esbjerg Frederecia Frederikshavn Frederikssund Frederiksværk Faaborg Grenå Haderslev
Helsingør Herning Hillerød Hjørring Holbæk Holstebro Horsens Ikast Kalundborg
Kolding Korsør København Køge Middelfart Nakskov Nyborg Nykøbing-Falster Næstved
Odense Randers Ringsted Roskilde Rønne Silkeborg Skagen Skanderborg Skive
Slagelse Sorø Struer Svendborg Sønderborg Thisted Varde Vejle Viborg
Vordingborg Åbenrå Ålborg Århus

Profiltekst, hvis du f.eks. vil fortælle lidt om dig selv eller hvad du gerne vil her i Logen:


For at undgå at udenlandske personer opretter en profil og derefter sender spam-Logepost, skal du svare korrekt på følgende spørgsmål:
Hvad er det for et dyr, der siger øf-øf ? Det er en

Når du har oprettet din profil, så husk at lægge dit profilbillede ind på et tidspunkt - og hvorfor ikke gøre det med det samme....
Og - når din profil er oprettet om et øjeblik, så er der i menuen noget der hedder "Lokalvægge". De giver dig mulighed for at se og skrive beskeder fra/til andre fra dit lokalområde i din aldersgruppe.