Hvad er en Ambassadør?

Ambassadørerne er de initiativrige medlemmer, som har lyst til at arrangere og stå for de forskellige arrangementer eller Logeklubber. Ambassadørerne er dem som engagerer sig mest og er egentlig også dem som har størst berøringsflade.......

Hvad er en Logeklub?

En Logeklub er en gruppe Logemedlemmer som mødes jævnligt til den samme aktivitet – det kan være en biografklub, en madklub, en kortklub, en rejseklub, en badmintonklub eller noget helt andet. Den der tager initiativ til at oprette en Logeklub er Ambassadør for Logeklubben. Ambassadøren kan så "administrere" sin Logeklub, f.eks. sende e-mail til medlemmerne i "sin" Logeklub eller lave Logeklubarrangementer.

Den oprindelige Ambassadører(stifteren) kan "udnævne" flere Ambassadører for Logeklubben - de får så mulighed for at administrere Logeklubben på samme vilkår som den oprindelige Ambassadør.

Hvorhenne mødes man med de andre Logefolk?

Man mødes dér hvor arrangementet foregår.

Hvem er medlem?

Medlemmerne i Logen har typisk arbejde, en eksisterende vennekreds og bor for sig selv. Men ønsker at give sig selv flere muligheder for at kunne foretage sig noget sjovt sammen med andre singler. Og de muligheder er i høj grad til stede i Logen.

Hvad foregår der i Logen?

Vi har eller har haft arrangementer som f.eks. caféture, spilleaftener (bræt spil, kort o.s.v.), cykelture, skovture, vandreture, bowling, sejlture, vinsmagninger, badminton, fester, skiture, ferierejser(sommer som vinter), udstillingsbesøg, madklubber, restaurationsaftener, biografture, golf, vandreture, kanoture, paintball, gokart, whiskysmagninger og meget andet. Det er kun fantasien som sætter grænserne og alle Logens medlemmer kan oprette arrangementer eller Logeklubber.

Hvad med børn?

Børn er velkomne i Logen. Når Ambassadøren opretter et arrangement eller en Logeklub, kan Ambassadøren vælge om det er med eller uden børn. Så man kan sagtens lave arrangementer med børn. Det kan være en tur i et Legeland, i Zoo, private madklubber med børn, ferier o.s.v.

Hvem bestemmer hvad der skal ske?

Det gør Ambassadørerne.

Skal man være single for at være med?

Stort set alle er singler når de bliver medlem. Men man kan jo blive kæresteramt, og man bliver ikke smidt ud af Logen, fordi man får en kæreste i Logen eller udenfor Logen.

Hvorfor hedder det Logen?

Vi kalder os en Loge, men der er ikke specielle optagelsesprøver eller ritualer. Alle skal have mulighed for at blive medlem. Logen er også upolitisk og det er ikke vigtigt hvilken uddannelse eller job man har, det er faktisk meget blandet. I Logen er alle samfundsgrupper repræsenteret. Og det vigtige er jo at man kan have nogle gode oplevelser sammen.

Kan man blive ekskluderet af Logen

Ja - da det er så åbent hvem der kan blive medlem, forbeholder Logen sig ret til uden at angive grund at ekskludere medlemmer.

Er Logen et datingsite?

Nej!

Logens søgefunktioner er slet ikke opbygget, så man kan søge på samme måde som på et datingsite. Kikker du efter et datingsite, så find et andet site.

Framelding til arrangementer?

Den service Ambassadørerne og jeg yder kræver grundig planlægning og måske økonomiske forpligtelser. Derfor kan og vil vores eventuelle leverandører ikke refundere deres aftalte honorar eller dele deraf. Og derfor kan vi heller ikke altid refundere betaling, hvis du/I bliver forhindret i at møde op. Vi håber på alles forståelse overfor dette.

Er arrangementet arrangeret af og med betaling til Logen kan man få sin betaling refunderet, hvis man framelder sig før frameldingsfristen. Det fulde beløb bliver ført tilbage til din Logekonto. Vil du have pengene overført til din bankkonto, skal du sende en mail til Logen med dit profilnavn, email, navn + adresse + tlf. + kontooplysninger. Så bliver beløbet overført til din konto. Der er et administrationsgebyr til Logen på 40 kr for at føre penge retur.

Hvordan kommer jeg godt i gang?

For at komme godt i gang i Logen og gøre det let for dig selv har jeg følgende råd, som du kan overveje:

  1. De fleste melder sig ind alene, men melder du dig ind sammen med en anden, så husk til arrangementerne at snakke med Logens øvrige medlemmer og ikke kun hinanden.
  2. Overvej hvilken type arrangement du starter med – et arrangement hvor der indgår spisning er altid godt, så bliver man placeret(eller sætter sig) et sted og så taler man bare med dem ved siden af. Men andre arrangementer er også udmærkede at starte med, spisearrangementerne er måske bare de allerletteste.
  3. Starter et arrangement f.eks. kl. 20.00, så kom 5-10 minutter før – så får du hilst på Ambassadøren(den der står for arrangementet) og du får på en måde et bedre overklik over hvem der deltager i arrangementet. I starten giver man jo også ofte hånd og præsenterer sig – det er lidt forskelligt, der er jo ingen faste regler for det !
  4. Når du kommer i snak med nogen, så sig du er ny i Logen. Ofte vil folk så være ekstra venlige over for dig, da næsten alle kan huske deres første arrangement i Logen(også selvom det måske ligger 4-5 år tilbage) – det er for mange danskere lidt grænseoverskridende at møde nye mennesker på denne måde, derfor husker man det.
  5. Du må jo selv om hvor tit du vil komme i Logen, men indtil du føler du har en form for netværk, altså når der til arrangementerne som regel kommer folk du kender/har talt lidt med/har set før – indtil da bør der ikke gå for lang tid imellem du kommer i Logen. For at få og vedligeholde et netværk skal man mødes jævnligt, og det er særlig vigtigt i starten. Går der i starten for lang tid imellem(2-3 måneder) at du deltager, vil du opleve, at både du selv, men også nogle du har set og måske talt med tidligere, at det er sværere at komme ind på livet af de øvrige. Dem du tidligere har talt med, har måske i mellemtiden været til 5 Logearrangementer og har mødt en masse mennesker(og nye navne) og er der så gået 2-3 måneder er det måske for lang tid. For hurtigt at få opbygget en form for netværk, synes jeg man skal forsøge at deltage 2-3 gange om måneden de første par måndeder. Det er et stykke ”arbejde” der skal gøres, men det er en rigtig god idé. Når du så er blevet mere "dus med Logen" og kender en del – så kan du sagtens ”holde fri” i længere perioder – og stadig føle dig hjemme, når du så pludselig dukker op.
  6. Det vil være en god idé i dit postprogram(det du bruger til e-mail, f.eks. Outlook) at oprettet en mappe kun til Logemails. Når du så har læst en mail fra Logen, flytter du den til til ”Logemail”-mappen. Så vil det altid være let at finde tilbage til en bestemt e-mail, du har fået fra Logen.