I de fleste engelsktalende lande eksisterer "Social Clubs", som er klubber for singler med eller uden børn, hvor man kan få nye oplevelser, nye netværk og nye muligheder. Logen er en "Social Club", som har eksisteret siden 1997. Der er ikke noget godt dansk ord for "Social Clubs" - men der er Logen, som tilbyder de samme muligheder.

Vi danskere har typisk 3 netværk - familie, venner og arbejde. Logen er det ekstra netværk, som giver mange muligheder for at have en spændende fritid.

I Logen får du mails med gode tilbud som f.eks. fester, ferier, kultur, sport, bowling, hygge og meget mere. Det er for det meste medlemmerne selv der tager initiativ til aktiviterne, så du har selv mulighed for at præge udbuddet.

For at du kan være sammen med andre spændende mennesker på din egen alder, er Logen opdelt aldersmæssigt i flere aldersgrupper. Du må deltage i alle de grupper, du har alder til:

Mød andre på din egen alder

For at du ikke "vokser" ud af en aldersgruppe, rykker alle Logegruppernes alder 1 år hver d. 1. januar. Så bliver du ALDRIG nødt til at flytte over i den næste gruppe og dermed kan du fortsætte med at se dem du allerede kender fra Logen.

Desuden er der en geografisk inddeling, så du kan deltage i arrangementer med andre på din egen alder OG fra dit lokalområde.

Hvad kan du på logen.dk

Du kan: